Benvolguts/Benvolgudes:

Vull fer-vos arribar des d’aquest portal virtual una salutació molt cordial a tots el internautes que ens visiteu per mig d’aquesta finestra al món que ens permeten les noves tecnologies.

Aquesta volem que sigui la porta d’entrada virtual al nostre municipi i a tots els seus serveis. Ens ha de permetre millorar l’accés a la informació, la relació entre els veïns i entre aquests i l’Ajuntament, alhora ha de fer més fàcil i còmode el poder realitzar els tràmits administratius més freqüents en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Trobar un número de telèfon o el formulari per poder realitzar alguna gestió municipal són algunes de les opcions que podrem aprofitar gràcies a aquesta nova Web. Un punt de fàcil accés i obert a tothom que vulgue conèixer el nostre poble, la nostra història, el nostre entorn natural, la nostra gastronomia, les nostres festes i tradicions; en definitiva tot allò que ens defineix com a poble.

 Perquè tot això sigui possible des de l’Ajuntament s’aniran incorporant les actualitzacions necessàries que ens puguin garantir una finestra interessant, amb informació actualitzada i d’acord amb els vostres interessos.

Així us invito a compartir aquesta web, a que la utilitzeu i us la feu vostra, perque sigui realment una eina viva i dinàmica.

A la vostra disposició i que tinguem molta sort!

 

{ckform missatgeAlcalde}

Us informem que utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir informació dels usuaris que accedeixen a la web.
Més informació Acceptar